Over Lex

In januari 2015 besloot ik een tekening van het centrum van Amersfoort van bovenaf te maken. Maar dan ook elk huisje. Omdat mij dit een bijzonder project leek plaatste ik een camera boven het papier om het tekenen te filmen. Ik zette het filmpje op YouTube. Tot mijn grote verbazing ging het filmpje viral! De volgende dag stond het AD op de stoep en nog een dag later een grote uitgever voor wie ik 7 kleurboeken voor volwassenen mocht tekenen.

Vanwege dit succes besloot ik helemaal voor het tekenen te gaan. Als beroep dus. Sindsdien heb ik mij helemaal suf getekend. Een droom kwam uit want mijn hobby is nu mijn werk. Het gevolg is een grote hoeveelheid pentekeningen die allemaal met liefde voor architectuur gemaakt zijn. Ze zijn bovendien allemaal met de hand getekend en zeer gedetailleerd.

Ik maak nog steeds filmpjes van de meeste projecten. Die genereren veel media-aandacht. Daardoor benaderen klanten mij met opdrachten waar ik zelf nooit aan gedacht had. Neem bijvoorbeeld grote prints op muren van kantoren, promotionele artikelen voor gemeentes, geboortekaartjes en nog veel meer. Mijn tekeningen verkoop ik uiteraard ook via mijn webshop, ingelijst met passe partout.

Snuffel eens rond op deze website om te zien wat voor uiteenlopende projecten ik inmiddels op mijn naam heb staan.  Bel, mail, of kom eens langs in mijn atelier rechts naast de winkel van Mono Art Supplies, aan de Nijverheidsweg Noord 90 B te Amersfoort.

schermafbeelding-2018-05-31-om-16.26.07
0
error: Content is protected !!