Heb je besteld? Dan ga ik aan de slag!

Vers van de pers

Ik laat mijn tekeningen reproduceren bij een speciale kunstdrukker, omdat dit een echt ambacht is. Hij drukt de tekening af op hoogwaardig zuurvrij kunstpapier en gebruikt extra diepzwarte inkt die niet kan verkleuren. Je krijgt altijd een print die vers van de pers is!

Inpakken en opsturen

Vervolgens pak ik de ingelijste reproductie stevig in en breng hem naar het postkantoor. Je ontvangt vanaf dit moment automatisch een track en trace code van postnl om het pakket te kunnen volgen. Als je gekozen hebt voor afhalen dan maak ik een afspraak met je zodat we elkaar niet mis lopen!

Heb je een vraag? Kijk of je het antwoord op deze pagina kunt vinden. Zo niet, dan kun je altijd even contact met me opnemen. Ik ben bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Lex van Elten?

Zoek het product dat je wilt bestellen onder ‘producten’. Het product komt in jouw winkelmand door op ‘in winkelmand’ te klikken. Hierna klik je ‘op winkelmand bekijken’, je selecteert afhalen of verzenden, daarna klik je op ‘ga door naar afrekenen’ en kan je het bestelproces verder afronden.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

De producten in de webshop verstuur ik met de pakketservice van PostNL.

Wat kost het verzenden van mijn bestelling?

Verzenden kost €6,95.

Hoe kan ik betalen?

Via de website is het mogelijk om met iDeal of bankoverschrijving te betalen. Na het kiezen van een betalingsmogelijkheid klik je op ‘bestelling verzenden’ en hierna start het betalingsproces van jouw desbetreffende bank.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik dan wel bestellen?

Het is niet mogelijk om direct via de webshop een bestelling te plaatsen als je niet in Nederland woont.

Ik heb geen internetbankieren, kan ik dan toch bestellen?

Ja dat kan. Ook hier geldt: neem even telefonisch contact op via 06-25017630 of stuur een mail aan lex@lexvanelten.nl. Ik maak dan handmatig een factuur voor je en nadat ik de betaling heb ontvangen verzend ik de bestelling.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je via de webshop een bestelling plaatst, wordt de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden, tenzij anders vermeld staat bij het product. Doorgaans zul je de bestelling na 2 tot 4 werkdagen ontvangen. Hou rekening met een langere duur als je vlak voor het weekend bestelt.

Kan mijn bestelling met spoed worden verzonden?

Als je met spoed wilt bestellen kun je het beste even bellen om te vragen of het mogelijk is. De grootste kans hierop is doordeweeks tijdens kantooruren.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat nu?

Als je je bestelling niet ontvangen hebt neem dan contact op: telefonisch via 06-25017630 of via e-mail lex@lexvanelten.nl

Mijn bestelling klopt niet.

Als je bestelling niet klopt neem dan contact op: : telefonisch via 06-25017630 of via e-mail lex@lexvanelten.nl.

0
error: Content is protected !!