Campagnes, promo’s en leaders

Door mijn verleden als televisieproducer heb ik een netwerk van vakmensen met hoogwaardige videoskills. In samenwerking met De Filmbrigade heb ik een aantal filmpjes en campagnes gemaakt, waaronder een campagne om meer bewustzijn te creëren aangaande de schadelijke gevolgen van houtrook. Dit ging om maar liefst 12 video’s van elke wijk van Amersfoort. Ook heb ik een ‘whiteboard’animatie gemaakt over ‘Buurkracht’ en een filmpje voor de gemeente Alkmaar. Deze video’s ontstaan na uitgebreide gesprekken met de klant om zodoende een film op maat te kunnen maken. Tot slot heb ik ook de leader van een pilot (=proefaflevering) van een klusprogramma gemaakt in opdracht van Flare Mediaproducties te Amsterdam.

Wil je dus een boodschap duidelijk maken via animatie dan krijg je niet alleen het beste qua tekenen, maar ook qua video.

0
error: Content is protected !!